Υπηρεσίες

ΜΑΚΕΤΑ / ΛΟΓΟΤΥΠΟ Μακέτα / Λογότυπο

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας, αποτελούμενο από ειδικευμένους και ικανούς γραφίστες, αναλαμβάνει τη σχεδίαση και παρουσίαση του λογοτύπου σας. Με τη μέθοδο του φωτορεαλισμού, ο ενδιαφερόμενος αποκτά ολοκληρωμένη και παραστατική εικόνα της πρότασής μας στην πρόσοψη ή στους υπόλοιπους χώρους της επιχείρησής, έτσι ώστε να γίνουν οι τελικές διορθωτικές επεμβάσεις σε επίπεδο σχεδίων πριν από την υλοποίηση της εφαρμογής.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ / ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κατασκευή / Τοποθέτηση

Κατασκευή επιγραφών υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται από ειδικό συνεργείο, σε ολόκληρη τη χώρα, με γνώμονα την ασφάλεια, την αποδοτικότερη προβολή της επιχείρησής σας και την τελειότητα της εφαρμογής. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους βάσεων στήριξης, όπου αυτές χρειάζονται, για κάθε τύπο και μέγεθος επιγραφής.

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ Συντήρηση / Επισκευή

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση αλλά και την επισκευή της πινακίδας σας σε περιπτώσεις πάσης φύσεως φθοράς, αντικαθιστώντας τα φθαρμένα υλικά με καινούργια υψηλής ποιότητας και φροντίζοντας σταθερά για την άψογη προβολή της επιχείρησής σας.

 

 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Αποξήλωση / Αντικατάσταση / Επανατοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε την αποξήλωση, την αντικατάσταση, μεταφορά και επανατοποθέτηση της πινακίδας σας σε κάθε περίπτωση που εσείς θα κρίνετε απαραίτητο.